След това в изявлението се твърди, че г-н Морис се

...
След това в изявлението се твърди, че г-н Морис се
Коментари Харесай

Полицията се блъска в ЛГБТ+ бар – след това арестува собственика

След това в изказването се твърди, че господин Морис се е опитал да избяга в прохода сред бара и друга постройка, като е затворил врата пред служителя на реда, както е направил.

Г-н Морис беше задържан и в този момент е изправен пред обвиняване в тежко закононарушение, нахлуване против служител на реда и нарушаване при опозиция при арест, сподели локалният издател.

Собственикът на бара, Джеймс Пенс, приказва с и твърди, че полицията е тази, която е влезнала нападателно в бара, макар че се блъска с колата си в постройката малко преди този момент.

Той твърди, че господин Морис е снимал сцената на злополуката, когато трима служители на реда „ се нахвърлиха за него “.

„ Той подвигна ръката си и те споделиха, че ги е блъснал “, сподели господин Пенс пред изданието, който също беше с белезници на мястото на случая.

Двадесет минути видеозапис на инцидентен минувач, сниман по време случаят, оценен от Джавад Хазаили, юрист на господин Морис, твърди, че демонстрира друга история от тази, която полицията споделя сега, казвайки, че цялото видео...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР