След това е установено, че катастрофата в Чернобил е причинена

...
След това е установено, че катастрофата в Чернобил е причинена
Коментари Харесай

Ето Кой Спаси България И Европа От Тотално Унищожение По Време На Бедствието В Чернобил!

След това е открито, че злополуката в Чернобил е породена от пренагрята пара. Предизвикана е детонация, само че тя е термална, а не атомна. Машинното поделение на електроцентралата е обзето от пламъци, които пожарникарите съумяват да потушат няколко часа по-късно, написа hiddentruth.site.

Все отново тонове радиоактивни артикули са изхвърлени в атмосферата. И макар че доста се е изписало за злополуката от 1986 година насам, а виновниците за нея са открити, към момента няма публично мнение за какво чернобилският обогатен уран в края на краищата не е експлодирал.

Преди появяването на необикновените светлини експертите измерили равнището на радиация. Апаратите показвали 3000 милирентгена за час. Малко след появяването на НЛО-то очевидците виждат два яркочервени лъча да излизат от главното тяло и да се насочват към реактора.

Всичко трае към 3 минути, по-късно лъчите внезапно изчезват и топката светлина постепенно отлита в североизточна посока към Беларус. Тогава експертите още веднъж поглеждат към апаратите си и откриват, че радиацията внезапно е спаднала – 800 милирентгена за час.

US-военни за гостите от Космоса

Неотдавна четирима военни експерти от американското Стратегическо военно командване обществено признаха, че са станали очевидци на НЛО. Ето и техните разкази:

О. з. полковник Дуейн Арнесън от Военновъздушни сили: „ Бях отговорник със строго секретни пълномощия във военновъздушната база в Малмстом. През 1967 година попаднах на едно известие, което пристигна посредством информационния център. То гласеше, че НЛО е било забелязано покрай силоза с нуклеарните ракети и просто дълго време си висяло там. Всички от първа промяна на силоза и всички от втора, които са застъпвали, го видели. Било овален металически обект и с появяването му всички ракети „ умрели “. Като споделям това имам поради, че нещо ги извадило от строя и по-късно те не са могли да бъдат приведени в подготвеност за изстрелване. “

Капитан Робърт Сейлс от ВВC, отговорник по изстрелване на ракети от 1964 до 1971: „ Инцидентът с НЛО-то стана на 16 март 1967 година по време на промяната ми като част от 409-и стратегически ракетен взвод, който оперираше с 5 установки. Получих позвъняване от наряда, че виждат странни светлини над установките. Попитах: имате поради НЛО? Отговориха ми, че не знаели какво тъкмо е, само че сигурно светлините не идвали от самолети или хеликоптери. Били безусловно безшумни. Малко по-късно ракетите ни взеха да излизат една по една от строя. Бяха ракети „ Минитмен 1″ и естествено носеха нуклеарни глави. Този случай беше от изключителна значимост за Стратегическото командване, тъй като не можаха да си го обяснят по никакъв метод. “

О. з. Полковник Рос Дедриксън от Военновъздушни сили и Комисията по нуклеарна сила: „ След като се пенсионирах от Военновъздушни сили, започнах работа в компанията „ Боинг “ и там отговарях за цялата флота ракети „ Минитмен “. По това време НЛО беше фотографирано да следва изстреляна в Космоса ракета. То се насочи към нея и я обезврежда. Освен това научих за още случаи, когато нуклеарни ракети са били изстреляни в Космоса и след това унищожени от извънземни. Нашето държавно управление изпрати нуклеарно оръжие за експлозия на повърхността на Луната.

Извънземните го унищожиха, още до момента в който пътуваше нататък. Явно концепцията за детонации в Космоса, осъществени от някое земно държавно управление, е неприемлива за извънземните и те ясно го демонстрираха на няколко пъти. “

Професор Робърт Джейкъбс от 1369-и фото ескадрон на Военновъздушни сили: Тествахме балистични ракети, които трябваше да пренесат нуклеарни оръжия до галактическа цел. Моята задача беше да следя инструменталната снимка. Изведнъж в полезрението ни попадна нещо необичайно.

То летеше към ракетата и изстреля лъч светлина към бойната глава. Вижте в този момент, ракетата лети с няколко хиляди благи в час, а това нещо изстрелва лъч към главата и я уцелва… И главата по този начин и не доближава Космоса. Ракетата беше на към 60 благи височина със скорост 11 до 14 хиляди благи в час, когато това нещо я настигна, направи обиколка към нея и след това отлетя в друга посока. “

Ядрените обекти притеглят извънземните

Статистическо изследване в Съединени американски щати, ръководено от изтъкнатия социолог лекар Доналд А. Джонсън, демонстрира, че НЛО са мощно привлечени от нуклеарните обекти на човечеството. Според изследването свидетелствата за срещи с НЛО са 2,61 пъти повече в американските окръзи, където са ситуирани нуклеарни уреди, в сравнение с в административните единици без сходни обекти.

Доктор Джонсън акцентира, че отчетите за НЛО наоколо до нуклеарни обекти са с висока меродавност, тъй като множеството са дело на високообразовани учени и военни експерти, които работят за държавното управление и имат достъп до строго секретна информация.

В проучването са включени такива произшествия с НЛО като поредицата от нощни светлини и „ мистериозните хеликоптери “ над американските ракетни бази в северната част на страната през 1975 година Добавени са и два случая в Русия от октомври 1991 година: НЛО над АЕЦ-а в Чернобил и над ракетната база в Архангелск.

Всичко това кара някои уфолози да настояват, че възможният извънземен разсъдък, който стои зад НЛО, мощно се интересува от властта, която дава нуклеарната сила. Други отвръщат с мнението, че НЛО са заинтригувани да предотвратят възможна нуклеарна злополука на Земята. Основният им мотив е намесата на НЛО в чернобилската детонация през 1986 година

От своя страна американският неправителствен план „ Ядрена връзка “, който сплотява доста изтъкнати експерти, твърди, че „ летящите чинии “ се движат с нуклеарно гориво. Тези учени застъпват мнението, че визитите на НЛО в нуклеарни обекти нямат друга цел, с изключение на набирането на ново гориво.

Хронология на “атомното ” НЛО

Появите на НЛО над енергийни обекти – било то бензинови рафинерии, военни полигони за нуклеарни проби или електроцентрали, са прилежно документирани от американските уфолози. Първият случай, който е останал в аналите, е от септември 1944 година, когато НЛО се появява над газоразпределителна станция в Тенеси, Съединени американски щати. Оттогава са преброени над 50 сходни случая. Ето някои от „ атомните инспекции “ на НЛО в недалечното минало:

август, 1972: летяща паница е видяна покрай нуклеарни уреди на езерото Норман, САЩ;

март, 1975: близка среща с мистериозно октагонално тяло близо до нуклеарни уреди на езерото Мъри, САЩ;

22 ноември 1975: водачи следят НЛО покрай АЕЦ в щата Джорджия, САЩ;

октомври 1982: сребристо и овално НЛО с „ четири крайници “ се появява над нуклеарните уреди на езерото Норман, САЩ;

октомври 1983: НЛО наоколо до нуклеарната станция „ Чероки “, САЩ;

юни 1984: НЛО над АЕЦ в щата Ню Йорк, Съединени американски щати, провокира суматоха и прекъсване на електроподаването

април 1986: повреда в АЕЦ в Чернобил, Украйна, предхождана от интензивност на НЛО;

април 1998: НЛО видяно над нуклеарната подводничарска база в щата Вашингтон, Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР