След тежко и емоционално гласуване Канатица“ се сбогува със съотборничката

...
След тежко и емоционално гласуване Канатица“ се сбогува със съотборничката
Коментари Харесай

Последен отборен дуел решава съдбата на Канатица и Елбетица

След тежко и прочувствено гласоподаване „ Канатица “ се сбогува със съотборничката си Лилия Ел Абани. Собственичката на автокъща, която сама отглежда трите си деца след загубата на брачна половинка си и месеци наред показваше непреклонен дух в стопанството, си потегли с достолепие на метри от последната права.
Реклама
„ Не ме е гняв че напущам „ Фермата “, а че не можах да заведа тима си до финала. Аз съм мощна жена и ще продължа пътя си. В предаването сътворих ново семейство, а да имаш ново семейство е отлично! Ще запомня сплотеността ни. Чувствам се щастлива и заредена “, сподели Лилия, която дойде от Уинчестър, Съединени американски щати в село Боснек, с цел да опита усета на приключението и да си напомни българските обичаи.

„ Канатица “ гласоподава против нея след края на тринадесетия, финален постоянен екипен елиминационен двубой, в който Лилия и футболистът Костадин Велков се състезаваха за „ алените “. Двамата се опълчиха на сервитьора Андрей Стефанов и студентката по право Линда Бонева от „ Елбетица “ сега, в който „ Канатица “ водеше с девет пендара в генералното класиране. Пред отбора имаше три варианти - да резервира шампионата си, да се помири с тъждество или да загуби с всички произлизащи от това последици.
Реклама
Дуелът се оказа безусловно непредвидим. В първата женска самостоятелна борба за един пендар Линда беше по-бърза от Лили при отмотаването на въже от дървени стълбове и рязането на филии от греда, и „ Елбетица “ поведе с 1 на 0. Втората борба за два пендара сложи на тестване бързината и нервите на Андрей и Костадин. Футболистът взе преднина при преместването на тежки чували през пирамида от стъпала, само че сервитьорът се оправи по-бързо с втората част от тестването - редене на пирони върху опъната тел, а „ Елбетица “ регистрира резултат 3 на 0. След неуверения старт „ Канатица “ догони зеления отбор в третата борба за три пендара, в която участниците трябваше да освободят стълба от верига, да „ ловят “ със зъби ябълки в бъчва с вода и да режат греда с трион с два края. В този конфликт алените бяха по-бързи с към минута и изравниха резултата.

Тестът с въпроси от Алманаха провокира следващия поврат и сподели голямата мощ на знанието. Линда реализира незабравим резултат като даде шест правилни отговора на шест въпроса и по този начин донесе още четири пендара на „ Елбетица “. Петата борба за пет пендара изправи на нокти и участниците, и водещите, и феновете, тъй като залогът в нея беше голям. При рязането на гредите на съперника Андрей безапелационно изпревари Костадин, а Линда беше по-точна в стрелбата. Победата в дуела справедливо отиде при зелените, а алените бяха принудени да се разделят с един от играчите си. „ Елбетица “ обаче освен завоюва на Арената, а с насъбрания актив се изравни по пендари с лидера във краткотрайното класиране „ Канатица “.

След този резултат във вторник, 5 декември, ще се разиграе последният екипен двубой. В него ще вземат участие една жена и двама мъже от всеки отбор. От „ Канатица “ сигурен състезател е учителката Теодора Тръндева, а от „ Елбетица “ са сервитьорът Андрей Стефанов и земеделецът Георги Георгиев. Останалите попълнения занапред ще станат ясни. Победилият отбор ще изпрати всички свои членове на финала. Падналият ще се сбогува с един от съотборниците си, а оживелите ще влязат в елиминационни борби между тях.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР