След тежкия разговор с майка си снощи, моделката сякаш се

...
След тежкия разговор с майка си снощи, моделката сякаш се
Коментари Харесай

Край на драмата! Ето какво реши Александра за сватбата с Даниел Петканов:


След тежкия диалог с майка си нощес, моделката като че ли се разколеба за сватбата. Родителите й застанаха твърдо срещу прибързания брак с лудия кореспондент и ги упрекнаха, че се държат като 12- годишни. Но откакто разиска житейския проблем с най- положителната си другарка Миглена Каканашева и с обичания си Даниел, тя събра храброст и не се отхвърли от същинската женитба.

Докато попълняше документите за брак, Александра взе и друго значимо решение – че желае да одобри семейството на Даниел и да се откаже от моминската си. Тя съобщи на избраника си, че се отхвърля да е с двете семейства – Богданска – Петканова. Искала да си смени семейството, с цел да стартира на чисто и да се прероди като госпожа Петканова. Лудия кореспондент пък се разтопи от решението й.

До последно множеството съквартиранти не допускаха, че ще има същинска женитба в къщата. Джулиана Гани изпадна в възторг, че ще е същинска кума. А Мегз ши цяла нощ булчинската рокля за най- положителната си другарка. Дизайнерката призна, че в никакъв случай не е виждала Александра толкоз щастлива, а двете са много близки отвън къщата. Моделката й призна, че за първи път в живота си прави нещо, което в действителност желае, а освен тъй като би трябвало да отговори на упованията на някого.

Минути преди самата гала, Биг Брадър привика булката в изповедалнята, с цел да я попита още един път дали е сигурна, че желае същинска женитба. Александра удостовери, че желае да се омъжи публично за Даниел Петканов и изфуча от изповедналнята, с цел да го направи.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР