След тежкия изминал сезон проблемите за мениджъра на Арсенал Арсен

...
След тежкия изминал сезон проблемите за мениджъра на Арсенал Арсен
Коментари Харесай

Проблемите за Арсен Венгер продължават

След тежкия минал сезон проблемите за мениджъра на Арсенал Арсен Венгер не престават и през лятото. Клубът към момента не е подписал нови контракти със звездите си Алексис Санчес, Месут Йозил и Алекс Оклейд-Чембърлейн, а контрактите им изтичат след 12 месеца.

Чилиецът има предпочитание да напусне, само че Венгер на няколко пъти разгласи, че няма желание да се разделя с него и по-скоро би изчакал до идващото лято, когато той ще може да напусне като свободен сътрудник, в сравнение с да го продаде в този момент. Санчес трябваше да стартира подготовка с отбора в края на седмицата, само че пусна фотография в обществените мрежи, като твърди, че е болен. Това не бе признато добре от почитателите на Арсенал, които имат подозрения дали Алексис в действителност има здравословни проблеми или просто към този момент няма предпочитание да тренира с тима.

Междувременно опитите на “артилеристите” да привлекат крилото на Монако Томас Лемар не престават да удрят на камък. Последната оферта, която е на стойност 50 милиона евро, е била отхвърлена от френския клуб. Това е третото предложение на лондончани, което е отказвано. Монако има предпочитание да задържи Лемар, откакто към този момент редица съществени играчи напуснаха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР