След тежката загуба с 0:6 от Байерн (Мюнхен) наставникът на

...
След тежката загуба с 0:6 от Байерн (Мюнхен) наставникът на
Коментари Харесай

Треньорът на Борусия : А сме отбор, който претендира да е №2...

След тежката загуба с 0:6 от Байерн (Мюнхен) наставникът на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер регистрира, че този мач може да коства работата му в клуба отсега нататък. Договорът му е до края на сезона и е допустимо да не му бъде препоръчан нов поради неуспеха на “Алианц Арена”.

“Това не беше “ужас”, тъй като самите ние допуснахме доста неточности - разяснява Щьогер. - По-скоро става дума за отчаяние, тъй като не спазихме съществени правила в играта, за които приказваме от самото начало. Не успяхме даже да се доближим до равнището на Байерн. Играта ни… това е отбор, който претендира да бъде №2. Сега може би е добре, че се стигна до тази обстановка, тъй като могат да се проучват нещата, да се обмисли всичко и да се зададат въпросите: “Какво да създадем? Какъв завой да поеме тимът?” Разбира се, позицията на треньора също би трябвало да бъде разисквана на даден стадий.”

Jetzt ist Schluss. #FCBBVB 6-0 pic.twitter.com/vMLEi2mm1L
— Borussia Dortmund (@BVB) March 31, 2018
“Ако след разбора на управлението по отношение на работата ми бъде преценено, че би трябвало да бъде взет различен човек, то аз съм “ОК” - продължи Щьогер. - Просто желая да кажа, че за някои може би щеше да е по-добре да гледат да се пазят и да изгубят с 0:1, след което да се оправдаят, че против Байерн е доста мъчно. Аз обаче не съм подобен човек, това не ме прави благополучен. Не бих бил горделив да работя в Борусия по този метод. Животът ми не зависи от това дали ще съм на пейката на Дортмунд. В живота си съм постигнал доста неща и като цяло съм благополучен човек. Бундеслига 28 кръг, събота 31 март  Байерн (Мюнхен) 6:0краен резулат  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР