След тежката катастрофа, която претърпяха певицата Дивна и моделката Кристин,

...
След тежката катастрофа, която претърпяха певицата Дивна и моделката Кристин,
Коментари Харесай

След мелето с Дивна и Кристин: Моделът получи изненадваща подкрепа от специален мъж, а лекарите й съобщиха най-чаканата новина

След тежката злополука, която претърпяха певицата Дивна и моделката Кристин, почитателите на русокоската незабавно изпратиха любовта си към нея. Това, което всички чакаха, обаче, бяха думите на певицата или на някогашния дълготраен другар на Кристин - рапърът Кристо. Кристин претърпя две интервенции, като първата бе животоспасяваща. Лекарите настояват, че възобновяване й ще продължи към година, само че има действителния късмет да се оправи изцяло, настояват източници на БЛИЦ.

След няколко дни гробно безмълвие Кристо най-сетне сподели, че към момента не е апатичен към най-голямата си обич. Той показа в профилите си в обществените мрежи картинка с изложение " Бурите не траят постоянно " и е отбелязал Кристин на тях.



" Бъди мощна! Ще се оправиш ", добавя Кристо към фотото.

Кристо и Кристин изживяха бурна връзка. Разликата в годините им е фрапираща - близо 15 години. Това не ги притесняваше и те не спираха да показват близостта си. Бяха дружно във всичко.



Бившата двойка беше луда по йоркширските териери и по време на взаимното си общуване даже си бяха купили три такива екземпляра. Всичките в мини вид.



Кристо поддържаше и подпомагаше развиването на стилната кариера на Кристин, а тя се снимаше в съвсем всеки негов клип.



Искреността в любовта им ги направи една от най-любимите двойки на аудиторията.



Те нееднократно претърпяха стихии в връзките си, само че коя връзка е безоблачна? Разделяха се няколко пъти, като постоянно успяваха да намерят назад пътя един към различен.



Краят на връзката им пристигна откакто двамата отпътуваха за Лос Анджелис. Рапърът се снима в холивудска продукция, а Кристин завърза мощни връзки в моделството и се откри там. Тъй като дистанцията е огромен фактор в една връзка, двамата взимат решение да сложат завършек на идилията и всеки продължава по пътя си.

Днес Кристин е измежду най-успешните български модели зад граница. Тя даже е спрягана за гадже с съветски милионер, който доста постоянно се появява в сторитата и фотосите на хубавицата.



За него не се знае доста. Знае се, че е с съветски генезис и е производител на марки цигари с не дребни благоприятни условия в Беларус, Русия и Близкия Изток. Базиран е в София й е на 30 година Казва се Велко Олексей. Също по този начин се знае, че е израснал в Лондон. Бил е видян пред ВМА да паркира първокласния си състезателен автомобил отправяйки се към съответно поделение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР