След тежка работа през март Ирина замина на почивка в

...
След тежка работа през март Ирина замина на почивка в
Коментари Харесай

Ирина Шейк показа секси фигура в разголен бански СНИМКИ

След тежка работа през март Ирина отпътува на отмора в тропиците.

37-годишният съветски супермодел Ирина Шейк, която отдавна живее и работи в Съединени американски щати, неотдавна украси три разнообразни корици на Vogue Mexico, а в този момент споделя фотоси от първокласна почивка в тропиците. Тя публикува няколко снимки на страницата си в Instagram.

Красавицата си е направила селфи, позирайки в черни микро бикини с презрамки. Фотосите показат стройната фигура на моделката.

Ирина е избрала семпли аксесоари за визията си, като е заложила на колие с мъниста, с цел да подчертае банския костюм.

По лицето на модела няма грим, което разрешава на нейните 21,3 милиона почитатели да видят естествената й хубост.
   View this post on Instagram

Освен личната си фигура, Шейк сподели пейзажи с палми и небесносини плажове. Друга фотография демонстрира камъче във формата на сърце, което най-вероятно е намерила на брега.

Често питат Ирина какво й оказва помощ да поддържа съвършената си фигура. Тя признава, че не си пада изключително по кардиото или силовите тренировки, само че се вълнува от жиу-джицу.

„ Това е японска дисциплинираност за самоотбрана, при която има толкоз доста вероятни комбинации от придвижвания. Страхотно е непрекъснато да предизвикваш тялото си и да го тласкаш всякога до безсилие “, акцентира тя.

Моделът добави още, че не обича изключително диетите. Според нея, макар че има " бърз метаболизъм ", тя към момента се стреми да откри " баланс сред храната и упражненията ".

„ Когато хапвам, в действителност хапвам! Аз съм от Русия, тъй че съм си разрешавам щедро количество храна като месо, кнедли и картофени гювечи, само че в случай че се приготвям за фотосесия или шоу, хапвам единствено салати и супи, с цел да си осигурим плосък стомах. След това незабавно след хамбургер! ", радостно добави Ирина.

Сега в медиите непрекъснато се носят клюки, че Шейк се е събрала още веднъж с бащата на шестгодишната си щерка, холивудския артист и режисьор Брадли Купър. Те прекарват доста време дружно, само че не разясняват връзките си. Двойката излизаше от 2015 година, до момента в който публично се разделиха през 2019 година Двойката отглеждат дружно щерка им Леа.
   View this post on Instagram

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР