След така наречената загубена година“, когато обемът на сделките за

...
След така наречената загубена година“, когато обемът на сделките за
Коментари Харесай

Как фирмите за изкупуване увеличават печалбите си въпреки липсата на сделки — и защо инвеститорите трябва да се тревожат

След по този начин наречената „ изгубена година “, когато размерът на покупко-продажбите за частни финансови покупко-продажби се срина на фона на извънредно високите лихвени проценти, ръководителите на изкупуванията са нетърпеливи да вкарайте големи суми капитал в работа – даже в случай че на процедура това е просто придвижване на пари.

Въведете „ фонд за продължение “: Начин за прекачване на активи от един фонд към различен в една и съща компания. Клиентите на компании за частни финансови вложения – нормално наричани лимитирани сътрудници или LP – нормално могат да унищожават своите дялове, в случай че даден фонд не успее да излезе от инвестиция за избран интервал от време, нормално сред три и пет години.

Продължаващият фонд обаче предлага втора алтернатива: Задръжте инвестицията и заложете, че скоро ще получите по-голяма заплата.

При тези все по-популярни покупко-продажби сдруженията за частен капитал продават личните си активи на най-високата оправдана цена, която дефинират, на нов фонд, който също управляват.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР