След сватбата, Поли Гергушева официално смени фамилията и вече се

...
След сватбата, Поли Гергушева официално смени фамилията и вече се
Коментари Харесай

Поли Гергушева вдигна 2 сватби

След сватбата, Поли Гергушева публично смени семейството и към този момент се показва с тази на брачна половинка си – Мечкуева.

 

Водещата на bTV подписа брак с благоверния си Борис след 6-годишна връзка. 3-годишният наследник на двойката носи името на татко си.

 

Чаровната русокоска подвигна две сватби – църковна в Лозенския манастир „ Свети апостоли Петър и Павел “ и цивилен обред навън в град Елин Пелин. Освен на две сватби, младоженците заложиха и на две двойки кумове – семейство за църковния брак и най-хубавите им другари за изнесения обред. Малчуганът носеше пръстените на родителите си до олтара, а бащата на Поли я съобщи в ръцете на брачна половинка й.

 

Поли не крие, че е извънредно признателна на сътрудниците й, които я подкрепили в този миг и добавя, че откогато е майка се пробва да съчетава професионалния и персоналния си живот, което не е по никакъв начин елементарно.

 

На старта на кариерата й като новинарка, Поли се сблъскала с типичните предубеждения, поради предишното й на модел. Тъй като огромна част от хората не схващат тази специалност, я считат за нещо извънредно несериозно. Поли обаче се надява с работата си да е потвърдила противоположното и да се е утвърдила като публицист.

И въпреки да се слави като една от най-красивите водещи в bTV, тя надалеч не е суетна.

 

Двамата с Борис се сгодиха още преди раждането на сина им, само че едвам в този момент стигнаха до женитба, откакто пандемията осуети проектите им. Любовната им история претърпяла експресно развиване. Освен това бързо стигнали до извода, че желаят дете. Може би и по тази причина дребният Борис е извънредно спокоен хлапак и не им основава никакви проблеми.

 

Красавицата е споделяла нееднократно, че това, на което държи да научи наследника си, е най-много да бъде добър човек. Признава, че не е от амбициозните родители и има вяра, че малчуганът самичък ще открие своя път в бъдеще.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Поли Гергушева btv водеща Борис Мечкуев сватба граждански брак църковен брак
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР