След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022

...
След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022
Коментари Харесай

Клиентите на Fibank първи в България ще извършват преводи blink P2P по мобилен номер

След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022 година, Fibank (Първа капиталова банка) към този момент предлага на своите клиенти-физически лица опцията да подреждат незабавни заплащания по мобилен номер – услугата blink P2P.

По този метод ПИБ уголемява продуктовото си портфолио от онлайн преводи, като е и първата в страната, предлагаща услугата посредством мобилното си приложение My Fibank.

Blink P2P е неотложен превод по мобилен номер, наличен за клиенти с дейни права за банкиране в My Fibank. Получателят и наредителят би трябвало да са регистрирани за услугата. Необходимо е клиентите да изтеглят обновена версия на My Fibank, да посочат мобилен номер за приемане на преводи blink P2P и номер на сметка. За момента са вероятни преводи в левове, като времето за приемането им е до секунди. Fibank е първата в България, която предлага услугата blink P2P по мобилен номер на Национална картова и платежна скица, част от БОРИКА АД. Останалите снабдители на платежни услуги ще се включат поетапно към услугата, като до тогава blink P2P ще се правят единствено сред клиенти на Fibank.

Нарежданията се одобряват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. През първите 3 месеца от стартирането на услугата – до 20 април 2023 година в това число, Fibank има промоционално предложение за своите клиенти. Направените преводи blink P2P до 100 лв. ще бъдат безвъзмездни (до 10 незабавни превода на денонощие)
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР