След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и

...
След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и
Коментари Харесай

Борисов: Това правителство ще бъде под тотален контрол на президента

След Станишев - съсипия, след Орешарски - двойна съсипия, и с двете се справихме. Сега обаче ще има злополука. В това е убеден водача на ГЕРБ, който разяснява в обществените мрежи от Пампорово връчването на мандата и изявлението на Кирил Петков, откакто върна мандата изпълнен.

" Ако това са министрите... ", недоизказа катастрофичните си упования експремиерът. Според него тези министри, самите партии не ги желаят - те нямат поддръжка в личните си партии. А и през вчерашния ден пристигна един куриер министър в офиса на ГЕРБ, сподели възмущението си Бойко Борисов и акцентира като своите хора от през вчерашния ден в офиса, че точно ГЕРБ са положителните стопани, а в останалата част от постройката е цялостна съсипия.

Единственото, с което тези министри и това държавно управление, може да изплуват, по думите на Борисов е " да крадат ". Корупцията ще ги сплоти, убеден е той. Също по този начин е убеден, че нито един инфраструктурен план няма да направи идващото държавно управление: " Всеки един ще бъде най-малко два пъти по-скъп поради тази петорна коалиция. " Борисов е уверен и че пътят на България към Еврозоната освен ще се забави, само че може и въобще да спре. " Години няма да чувате за тази тематика. "

Това държавно управление ще бъде под цялостен надзор, предизвести още Борисов, намесвайки тезата за наличието на Румен Радев като петия член на обединението. " Радев държи цялата репресивна машина ", Радев я е узурпирал, уверен е Борисов и дефинира като цялостни нелепости тезите на Политическа партия за разделяне на управляващите. Те имат за цел единствено да чегъртат ГЕРБ, повтори още веднъж Борисов.

Лидерът на ГЕРБ увери, че партията му ще бъдат една градивна съпротива и даже първоначално ще дадат толеранс на новите ръководещите. А самата партия и той персонално ще се съсредоточат върху партийното строителство, ще върви по структурите тук-там, с цел да види по какъв начин те работят. " Вие нямате никакви зависимости сега ", обърна се той към младежките структури, които имат събитие в Пампорово. Борисов ги прикани да работят интензивно за партията и укрепването й и даде обещание да пристигна време, когато ще ръководят. " Ще видите, имаме цяла войска... ", съобщи Борисов. Интересното е, че макар множеството подкани да му задават въпроси, въпроси в залата от ГЕРБ-младежи не се чуха и Борисов продължи обичайните си монолози. В следствие се появиха няколко въпроса - за Еврозоната, за изявлението на Румен Радев за Крим от кандидат-президентския мандат и РСМ, които разрешиха на Борисов да довърши и да повтори тезите на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР