След срутването на емблематичния мост в Балтимор - властите прекратиха

...
След срутването на емблематичния мост в Балтимор - властите прекратиха
Коментари Харесай

Прекратиха издирването на изчезналите след сруването на моста в Балтимор

След сриването на емблематичния мост в Балтимор - управляващите прекратиха издирването на шестимата пътни служащи, които са били на оборудването по време на случая. Според управляващите няма късмет те да бъдат открити живи.

Разследващите ревизират версията за щета на основния мотор на товарния транспортен съд, която може да е довела до конфликта му със оборудването и до сриването на моста. На видеозаписи от случая се виждало, че светлините на плавателния съд премигват, което показвало, че има проблеми със зареждането. Минути преди злополуката екипажът е уведомил управляващите в Мериленд, че нямат надзор върху кораба, откакто плавателният съд е изгубил мощ при излизане от пристанището.

По това време се е движел с доста висока скорост към моста и не е могъл да спре или да се отклони в точния момент. Двама души бяха избавени, като и двамата са в положително положение, оповестиха управляващите.

" На базата на времето, което прекарахме в търсене, напъните които положихме и температурата на водата, в този миг не имаме вяра, че ще успеем да намерим тези хора живи. И по този начин - довечера, към 7:30 часа, преустановихме дейните избавителни действия ", съобщи контраадмирал Шанън Гилрет от Бреговата защита на Съединени американски щати.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР