След срещата с подобен човек, най-добре си направете прочистващ ритуал.

...
След срещата с подобен човек, най-добре си направете прочистващ ритуал.
Коментари Харесай

Дебнат Ни Навсякъде Около Нас! Ето Как Безотказно Да Се Защитим От Пагубното Влияние На Злите Очи!

След срещата с сходен човек, най-добре си направете прочистващ обред. Ако ви е бил на посетители, вземете една свещ и я запалете. Направете три кръгови придвижвания във всеки ъгъл на стаята, където е бил вашия посетител. Направете същото и пред входната врата на жилището ви.

Друго средство, което ще ви помогне е да си извършите чай от мента или офика. Разредете отварата в 7 литра вода и измийте с нея пода на стаята, където е бил отрицателния ви посетител, най-голямо внимание обърнете на антрето и там забършете най-добре.

Ако авансово знаете, че ви следва среща с противен за вас човек, предприемете ограничения за самоотбрана. Седнете със събрани крайници и ръце и въображаемо създайте към себе си непробиваема стена против отрицателни въздействия и неприятни очи. Бъдете спокойни и вярвате в своите вътрешни сили.

След среща с индивидът с неприятен взор, който може да ви урочаса прибегнете към най-изпитаното средство – водата. Тя има мощно очистващо деяние. Вземете си душ с какъв брой се може по-студена бликам вода.

От зли очи могат да ви предпазят безценен камък или планински кристал. Носете със себе си изострен предмет като брошка, някаква остра закопчалка или забодете в подгъва си топлийка.

Хубаво е да си носите синапово или житно зърно. Сложете го в джоба си или си го зашийте в подгъва. Сменяйте зърното на към месец, изхвърляйте остарялото във вода.

Пазете се, тъй като когато някой е урочасан от зли очи, той може да се разболее и да му се струпат куп несгоди. Бъдете деликатни с хората, за които знаете, че имат такива очи, написа Пик. Най-често сините и зелени очи са спрягани за неприятни. Избягвайте и хора с две разнообразни по цвят очи, прекомерно вдлъбнати или с друга величина очи.

Носете в себе си амулети с форма на око на жаба, сини мъниста, нещо, което прилича ирис или червен конец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР