След срещата на 7 юни Еврокомисията има 3-седмичен срок, в

...
След срещата на 7 юни Еврокомисията има 3-седмичен срок, в
Коментари Харесай

Иван Иванов се закани с уволнения заради теч на информация към медиите

След срещата на 7 юни Еврокомисията има 3-седмичен период, в който да отговори дали е съгласна с българските причини, а до тогава текстовете от писмото на Европейска комисия до нашето министерство няма да бъдат обществени, разгласи агроминистърът Иван Иванов.

Пред парламентарната земеделска комисия той призна, че има приключване на информация за мненията на Брюксел и виновните за това чиновници ще понесат отговорност:

" За мен е изненада приключването на нази информация, тъй като единствено избран брой хора по лист имат достъп до системата, където са качени бележките. Кой от тях персонално ги е изнесъл в общественото пространство, за мен е любопитно и някой ден в случай че го разберем, ще се разделим с него сигурно, тъй като това е изнасяне на служебна информация. Те са по лист, утвърден от Министерския съвет и не прави чест на тия чиновници да изнасят сходна информация ".

" Забележките на Еврокомисията по българския стратегически проект ще бъдат оповестени пред земеделците едвам откакто Брюксел утвърди тяхното обявяване ", сподели земеделският министър Иван Иванов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР