След среща с ГЕРБ аптекарско-петролния бос и лидер на Воля

...
След среща с ГЕРБ аптекарско-петролния бос и лидер на Воля
Коментари Харесай

Воля няма да подпише проекта на ГЕРБ за нова конституция

След среща с ГЕРБ аптекарско-петролния необут и водач на " Воля " Веселин Марешки разгласи, че депутатите му няма да се подпишат под плана за нова конституция.

" Ние не участваме в събирането на тези 120 подписа. Срещнахме се, само че потвърдихме позицията си ", съобщи Марешки. През последните дни той няколко пъти промени позицията си по въпроса с новата конституция - първо беше срещу привикване на Велико Народно заседание, след това " за ", а най-после разгласи, че няма да се поддържа започването на процедурата, само че след това би подкрепил решението за Велико народно събрание, в случай че се стигне до такова.

" Ако през днешния ден не съберат и стартират други диалози е напълно друга тематика ", сподели след срещата водачът на " Воля ".

По думите му сега е неуместно да се върви към предварителни избори. Според Марешки " Воля " е " единствената некорумпирана партия в българския парламент " и " най-моралното решение " е да се завърти ролетката и точно на неговата партия да се даде мандат за ново, експертно, държавно управление, с което да " преведат България през тежките зимни месеци ".

Засега Борисов е събрал едвам 104 подписа (ГЕРБ и НФСБ) от нужните 120, с цел да стартира процедурата по вероятно привикване на Велико национално заседание. Другият съдружен сътрудник – Вътрешна македонска революционна организация, продължава да твърди, че няма да поддържа плана на ГЕРБ, в случай че в него не бъдат включени и предложенията на Вътрешна македонска революционна организация за нов главен закон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР