След сравнително спокойното начало на седмицата стойността на Етериум изглежда

...
След сравнително спокойното начало на седмицата стойността на Етериум изглежда
Коментари Харесай

Етериум за близо половин милиард се насочва към борсите – очаква ли се спад?

След относително спокойното начало на седмицата цената на Етериум наподобява се връща към по-ранните си равнища, следени през декември.

Въпреки това последните данни за веригата допускат, че през идващите седмици за “ ” се обрисува неустановеност.

През последните дни се следи доста придвижване на ETH към централизирани тържища, което води до видим растеж на притежанията на Етериум в границите на тези платформи.

В рамките единствено на 96 часа към 200,000 ETH – еквивалентни на към $460 милиона – се озоваха в портфейли на криптовалутни тържища.

Това удивително нарастване може да е сигнал за евентуални съмнения в цената на Етериум. Когато обилни количества криптовалути се реалокират в централизирани тържища, това постоянно демонстрира, че някои вложители се готвят да продадат своите притежания.

Такива притоци нормално предшестват разпродажбите, като усилват натиска за намаление на цената на дадена криптовалута, в това число на Етериум.

Анализаторът, прочут като “ ” в X (Twitter) също по този начин уточни, че този внезапен приток на борсата може да подскаже за идна ценова волатилност за ETH, което допуска възможност от обилни ценови съмнения в близко бъдеще.

Въпреки тези развития обаче цената на Етериум към момента не е посочила ясно влияние. Понастоящем криптовалутата се търгува на $2,290, отбелязвайки непретенциозен растеж от 8% през последните 30 дни.

На седмична база ETH резервира относителна непоклатимост, отбелязвайки най-малък растеж от едвам един %. Това акцентира битката, която алткойнът среща при поддържането на позиции над $2,300, даже откакто за малко надвиши този предел в петък, 22 декември.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР