След спецакция хванаха издирвания въоръжен и опасен мъж от село

...
След спецакция хванаха издирвания въоръжен и опасен мъж от село
Коментари Харесай

След спецакция: Разкриха подробности около залавянето на издирвания стрелец


След спецакция хванаха търсения въоръжен и рисков мъж от село Сърница, който избяга в гората след спор и пукотевица по съселянин.

На брифинг полицията в Хасково разкри повече детайлности към залавянето му.

" Снощи в 18:40 ч. зародила свада сред две фамилии във връзка животни, които отглеждат. 55-годишният Бейсим Салиф, който е престъпно проявен за нелегално оръжие и обири, заплашва другото семейство с огнестрелно оръжие, което в стадия на спора е отнето. Впоследствие взима нож и ранява съседката. След което бяга и се укрива в близка околност. Полицаи се пробват да го задържат, само че той открива пукотевица. Това се случва през нощта ", показаха от полицията.

„ С оглед сигурността на служителите на реда през нощта не са подхванати дейности по издирването му, изчаква се сутринта. Районът беше блокиран. Населението беше осведомено, че търсим въпросния мъж. В следобедните часове, към 15:00 ч. през днешния ден той е излязъл в прилежащия кърджалийски окръг и е нападнал локален гражданин. С помощта на този човек търсеното лице е задържано”, сподели основният секретар на ОДМВР – Хасково Петър Тодоров



При задържането Бейсим Салиф е оказал опозиция и е леко ранен, като сега е настанен в болница, допълниха още на брифинга.

След като се откри здравословното му положение, той ще бъде арестуван за 24 часа.

Образувано е досъдебно за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Работи се и по опасност за ликвидиране. Текат интензивни процесуално-следствени действия. Провеждат се и разпити със очевидци. Назначени са медицински експертизи.

Салиф има предходни престъпни проявления за обири и предпазване на бойни субстанции. На брифинга стана ясно още, че против нападателя неведнъж са подавани сигнали от съседи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР