След снощния късен мач от Серия А между Дженоа и

...
След снощния късен мач от Серия А между Дженоа и
Коментари Харесай

ОБЕСАн: Когато собствен играч те свитне с чужд екип...

След снощния късен мач от Серия А сред Дженоа и Верона полузащитникът Даниел Беса към този момент разполага с чисто ново добро име. С гола си за 2:1 ( при триумфа с 3:1 ) за генуезци 25-годишният състезател се появи с изключение на като безупречен експерт и като един от най-големите непукисти в италианския футбол.

Това за какво?

Голът на полузащитника в 78-ата минута (само 13 след влизането му като резерва) разреши на Дженоа да излезе за повторно и към този момент дефинитивно напред в резултата. Загубата сложи Верона на ръба на изпадането – отборът от града на Ромео и Жулиета е на 6 точки под чертата в зоната на изпадащите, а до края на калчото има още 4 мача. С други думи – ножът е опрял о кокал и няма време за романтика.

И в случай че нещо би могло да илюстрира по-добре обстановката, можем да поразсъждаваме върху обстоятелството, че Беса играе като преотстъпен в Дженоа… таман от Верона . Да, договорката стана факт в последния ден на януарския трансферен прозорец и въпреки халфът да не е корав титуляр за „ грифоните”, съумя да се разпише в 2 от последните им три мача.

След мача и гола против клуба, който към момента държи правата му, Беса не сподели никакъв сантимент към досегашните си съотборници. „ Аз имах превъзходен сезон във Верона”, разяснява роденият в Бразилия Беса, визирайки предходната акция 2016/2017.

„ Целях се да напредвам в кариерата си и по тази причина пристигнах в Дженоа. Пристигнах в този отбор и мисля, че ще се задържа тук. Целта ни беше да си осигурим оцеляването, постигнахме с тази победа, тъй че последните 5 месеца бяха доста положителни за всички”, разяснява Беса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР