След снимка със спорен дрескод на президента Румен Радев -

...
След снимка със спорен дрескод на президента Румен Радев -
Коментари Харесай

Гол Бойко Борисов взриви мрежата!

След фотография със противоречив дрескод на президента Румен Радев - по юнашка тениска без лъкави, в този момент пък министър председателят Бойко Борисов реши да го надмине, като разгласява сови фотоси, на които е полугол. Естествено, не до такава степен приличната визия на министър-председателят незабавно взриви мрежата, обществените медии бяха залети от мнения.

Комичната фотография с премиера беше споделен във " Фейсбук” от участника в спортното събитие с премиера - Георги Харизанов, някогашният абсурден шеф на " Напоителни системи”, а понастоящем началник на " Института за дясна политика”.

" Нямам никаква визия защо сме се ухилили по този начин с Наско, в случай че (пак) паднахме”, написа Харизанов.

" Наско” е общинският консултант в Перник от листата на ГЕРБ Атанас Захариев, а в тима на премиера е играл стоматологът Петър Сербезов, прецизира бТВ. Въпреки загубата, на фотографията всички наподобяват горди от резултата на мача и спортните си занимания.

Премиерът е прочут с любовта си към спорта, а в последните години – изключително към тениса и футбола. Изборът му на облекло за спорт и по-скоро неговата частична липса, породи шеговити мнения във " Фейсбук”, а паралелът със фотографията на президента – необут, по къси панталони и тениска без ръкави се постанова от единствено себе си.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР