След смъртта на човек остава душата му, която трябва да

...
След смъртта на човек остава душата му, която трябва да
Коментари Харесай

Как да разберете, че душата на починал човек се лута в дома ви:

След гибелта на човек остава душата му, която би трябвало да живее в личния си свят, само че понякога посещава околните си на Земята.

Но се случва и душите да останат с околните си и да не могат да отпътуват към Отвъдното. Това се случва извънредно рядко, само че даже и да изпитвате блян към мъртъв близък , не трябва да държите душата му във вашия свят, тъй като той има своето предопределение в различен свят.

По-долу ще ви представим най-честите признаци , които сочат, че душата на умрял непосредствен е хваната в капан и обитава дома ви :

 душа труп

Почукване на прозореца

Мъртвите не могат да поддържат връзка непосредствено с елементарен човек, само че могат да се опитат да поддържат връзка благодарение на движимостите. Една от тях е прозорецът. В антични времена прозорецът е бил приравнен на огледало, тъй като през нощта може да отразява протичащото се в къщата.

Огледалата се смятали за портал сред живия и мъртвия свят, а след залез слънце прозорецът се превръщал в вълшебен обект. Ако през нощта чуете неразбираеми почуквания по прозореца, умрелият желае да се свърже с вас.

 фантом

Нестабилно електричество

Мъртвите също могат да предават силата си посредством електричеството. Те изпращат сигнали до близки хора и родственици посредством електрическите крушки в жилището. Ако внезапно светлината стартира да мига, без да има проблем с електричеството вкъщи, те евентуално ще желаят да се свържат с вас.

Това важи и за домакинските уреди. Ако се включват и изключват сами, душа, която не е отишла в другия свят, може да броди из дома ви.

 душа умрял

Странно държание на животните

Смята се, че котките могат да бъдат медиуми сред Света на живите и Света на мъртвите. Те постоянно са били наричани мистични животни, тъй като могат да виждат това, което човек не може да види. Странното държание на котката вкъщи може да демонстрира съществуването на душата на труп наоколо.

Ако тя внезапно тръгне в избрана посока, до момента в който добродушно си е лежала, или пък дълго гледа в една точка, това значи, че домашният любим усеща наличието на души на непознати. Кучетата също могат да усещат душите на мъртвите, само че доста по-рядко от котките. Те алармират за това, като се мятат и се взират в празнотата, размахвайки опашки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР