След случая с откраднатото камионче от обекта на известна верига

...
След случая с откраднатото камионче от обекта на известна верига
Коментари Харесай

СНИМКИ на наглостта: Двойка не си плати сметката в пловдивск...

След случая с откраднатото камионче от обекта на известна верига заведения за хранене в центъра на Пловдив, двойка от града под тепетата им нанесе нов удар.

В обществените мрежи е оповестен видеоклип от ресторант на веригата, този път в кв. " Кършияка ". Постът гласи " След като далаверата с камиончетата не потръгна, клиенти уголемяват своя бизнес посредством присвояването на таблет с неплатена сметка ".



На клиповете се вижда по какъв начин мъж и жена са настанени на маса в заведение. Действието се разиграва малко след 19 часа нощес. След като употребяват поръчаното, желаят сметката от сервитьорката. Тя им я носи на таблет и го оставя, с цел да може двойката да я заплати. След минута обаче двамата стават, обличат се, дамата си прибира приготвените пари, а таблетът поставя в чантата си. Секунди по-късно напущат обекта.



Сервитьорката е потресена от държанието на клиентите. В казусът с откраднатото камионче изявленията в обществените мрежи дадоха резултат и младежът се засрами. С качването на видеоклиповете от втората кражба се търси същият резултат.
Свързани вести Срам! Само това не бяха крали в Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР