След случая на побой над футболен треньор в Перник Румен

...
След случая на побой над футболен треньор в Перник Румен
Коментари Харесай

Спецакция в Перник след побоя над футболния треньор

След случая на побой над футболен треньор в Перник Румен Андонов в града беше осъществена профилирана полицейска интервенция.

В интервенцията вземат участие чиновници на Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, ОДМВР-Перник и ГДНП.

„ Целта на засиленото полицейско наличие е определяне, задържане и профилактика на лица от дейния престъпен контингент, набиране на информация за подготвяни или осъществени закононарушения от общ темперамент или нарушавания на публичния ред на територията на регионалния град, както и гарантиране на сигурността на жителите “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От полицията прецизират, че за случая с побоя над Андонов, в Първо районно управление (на МВР) на обвинения 18-годишен юноша са формирани три досъдебни производства за разнообразни прегрешения.

Задържан за побоя, разпитан и по-късно освободен е 18-годишният Васил Михайлов. Пред Би Ти Ви той отхвърли всички обвинявания.

Въпреки повече от 23 обвинявания против нещо няма нито една присъда. Хората си изясняват това, че татко му е прокурорът Бисер Михайлов.

Кметът на Перник Станислав Владимиров сподели, че персонално ще поведе митинг против насилието в града, в случай че няма съответна реакция на страната.

„ Клиповете ме потресоха, аз такава свирепост от дълго време не бях виждал. Не може градът ни да се връща 25 години обратно “, разяснява Владимиров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР