След слънчевото затъмнение и новолуние в края на октомври, днес

...
След слънчевото затъмнение и новолуние в края на октомври, днес
Коментари Харесай

Как кървавата луна днес ще ви повлияе?

След слънчевото затъмнение и новолуние в края на октомври, през днешния ден има друго значимо галактическо събитие – кървава луна и лунно затъмнение. Какво да очаквате?

В астрологията затъмненията са катализатори за смяна. Тези промени се разпростират както на самостоятелно, по този начин и на групово равнище. Ето за какво галактическите конфигурации и въздействие имат толкоз огромен резултат върху всички нас. Затъмненията провокират трансформиращи живота промени, които от време на време могат да бъдат прекомерно неочаквани и човек няма време за акомодация.

Духовното въздействие на затъмненията може да се счита за разрушително, само че не забравяйте, че всичко, което си отива, прави място на нещо по-добро да се появи. Само с тази настройка и религия може да укротите страха си от непознатото и да гледате на измененията отвън вашия надзор като на божествена интервенция. Смята се също по този начин, че събития по време на затъмнения са със съдбоносен детайл. Не забравяйте, че вселената работи за вас, а не против вас и единствено вашето опълчване против процеса прави нещата мъчителни.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР