След скандалите с Джо Роугън Spotify обяви, че вече работи

...
След скандалите с Джо Роугън Spotify обяви, че вече работи
Коментари Харесай

След скандала за милиарди: Джо Роугън се оправда - търсил различни мнения

След свадите с Джо Роугън Spotify разгласи, че към този момент работи по прибавяне на предизвестия за всеки подкаст в платформата, в който се дискутира тематиката COVID-19.

Припомняме, че през последните седмици компанията беше подложена на напън поради известния водещ, чийто подкаст The Joe Rogan Experience стана извънреден за платформата през май 2020 година след договорка за 100 милиона $. Скандалът към възгледите на Роугън по отношение на имунизациите против ковид се разрасна откакто и музикантът Нийл Йънг сложи ултиматум, че ще смъкна цялата си дискография от платформата, в случай че тя не отстрани спорните изказвания на подкастъра.

Водещият на подкаста пък очевидно реши, че е време да каже нещо по въпроса и го направи в профилите си в обществените мрежи. В изказването си си той оправдава дейностите си, избрани от доста като дезинформация с това, че в подкаста си желае да беседва с най-различни хора, които имат разнообразни отзиви и визии от това, което всеобщо се постанова по медиите.
Spotify: Стрийминг колосът лимитира дезинформацията, обвързвана с КОВИД
Стрийминг платформата Spotify разгласи, че работи за прибавяне на предизвестия към всеки подкаст, който касае пандемията от ковид....
Прочети повече
Роугън добавя, че в никакъв случай не е желал да буди каквито и да било полемики, а просто да чува разнообразни отзиви. Казва също, че е огромен почитател на Нийл Йънг и съжалява, че музикантът е решил да отстрани музиката си от Spotify поради подкаста му.

След експлоадирането на абсурда с подкаста, Spotify понесе 2,1 милиарда $ загуби. Затова Роугън реши да се извини и на платформата, че ѝ е основал проблеми. Той обаче акцентира, че към момента смята за вярно да кани отричащи Коронавирус като свои посетители.

Междувременно принц Хари и Меган Маркъл, които през декември 2020 подписаха многогодишна договорка със Spotify на стойност 25 млн. $, показаха загрижеността си против разпространяването на дезинформация в платформата. Херцогът и херцогинята на Съсекс обаче оповестиха, че ще продължат да работят с компанията.

Сподели с твоите другари

Още от ТЕХНОЛОГИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР