След скандала с ареста и последвалото бягство на Карлос Гон,

...
След скандала с ареста и последвалото бягство на Карлос Гон,
Коментари Харесай

Какво се случва с Infiniti

След абсурда с ареста и последвалото бягство на Карлос Гон, епидемията COVID-19 и други стопански шокове, алиансът Renault-Nissan-Mitsubishi не се усеща доста добре. В предприятията, които са част от концерна, бързат да намерят способи за повишение на успеваемостта на бизнеса. И премиум марката Infiniti не остава настрани от пазарните опити.

На 1 април централата на компанията се реалокира от Хонконг в Йокохама, с цел да подчертае японските си корени. През май Infiniti оповестиха назначението на новия началник Пейман Каргар, а началото на юни в пресата изтече информация за " световния рестарт " на марката. И в този момент се появиха първите публични детайлности за плана за възобновяване на Infinity.

Едно от забавните решения е, че Infiniti ще напусне Европа, само че не и Русия. И всичко това, тъй като японците не приписват руснаците към Стария свят. Съобщението в пресата, казано с прав текст е следното: марката напуща европейския район, с цел да се концентрира върху пазарите в Северна Америка, Китай, Близкия Изток, Азиатско-Тихоокеанския район и Руската федерация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР