След шумен скандал Преслава се раздели с дългогодишния си стилист

...
След шумен скандал Преслава се раздели с дългогодишния си стилист
Коментари Харесай

Преслава скъса със стилист заради пари

След гръмък скандал Преслава се раздели с дългогодишния си стилист Стоян Апостолов (Стоянски - както е по-известен). Причина за разлъката са пари, настояват осведомени със стила на работа на Стоян, писа Show.bg.


Името му и различен път е свързвано с измами. Негови клиенти се оплакват, че ги завлича с огромни суми пари, а при започване на взаимната им активност постоянно дава обещание да се грижи за визията им без стотинка, а звездите да го популяризират.

Глория преди години се раздели със Стоянски заради същата причина. И до през днешния ден примата на попфолка не желае да чува името му, камоли да го вижда.



„ Стоянски върти измами с огромни суми пари. Самият той не е записал компания, или в случай че има такава тя не регистрира обороти, което значи, че мами страната и не заплаща налози. Моделки споделят, че по време на ревюта даже им е крал хонорарите “, споделя негов сътрудник, който добавя, че всички в сектора знаят за измамите на Апостолов.

Той се показва за стилиста на звездите, само че все по-малко са тези, които му се доверяват, а мнозина въобще са чували за него. Преди време избухна скандал, в който бе забъркана още веднъж Преслава. Тя бе поверила визията си на Стоянски за фотосите на клип, само че се оказа, че стилистът е окрал едно към едно стайлигна на Ева Мендес.

Стоянски е работил известно време във Франция, само че се прибира скоропостижно в България, без да дава пояснение за какво се е наложило да напусне столицата на модата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР