След шестте серии на документалния Harry & Meghan и скандалната

...
След шестте серии на документалния Harry & Meghan и скандалната
Коментари Харесай

Каква изненада ще включва коронацията на Чарлз

След шестте серии на документалния Harry & Meghan и " скандалната " автобиография на принц Хари огромният въпрос за коронацията на новия крал на Англия остава дали по-малкият наследник и брачната половинка му ще участват на нея.
 Крал Чарлз, коронацията на 6 май, рожденият ден на Арчи и ще има ли конфликт с принц Хари, и Меган Маркъл
Крал Чарлз и херцозите на Съсекс - войната продължава

Коя е конфликтната им точка през 2023 година

Чарлз и Камила вземат решение да отговорят на един по-ненаболял въпрос - какви са проектите им за церемонията. През миналия уикенд Бъкингамският замък разкри някои детайлности за това какво ще се случва на 6 май.

Няколко известни поп реализатори ще се включат в концерта в двореца Уиндзор, който ще се състои ден след формалната коронация. Кои тъкмо ще са те не е ясно, само че от двореца дават обещание имена от " международна " големина. Той ще бъде предаван онлайн по Военновъздушни сили.

Предишният ден ще стартира с върволица от Бъкингамския замък в Лондон, която стига до Уестминстърското абатство, където коронацията ще бъде водена от архиепископа на Кентърбъри. След това кралят и кралицата-консорт, които ще бъдат коронясани дружно, ще се върнат в двореца, с цел да излязат на балкона му за привет към събралите се хора.
 Снимка 594360

Шоу с лазерни светлини и дронове също е планувано за поданиците на Чарлз Трети, а в формалната информация се акцентира, че хоровете, които ще вземат участие в концерта по случай коронацията, са главно аматьорски, формирани от бежанци, от представители на ЛГБТ общността, както и от хора с увреждания.

Последният ден от формалните неработни дни за Англия във връзка коронацията - 8 май, е очакван за благотворителни начинания и присъединяване на хората като доброволци по разнообразни стратегии в локалните общности, оповестяват Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР