След шест седмици на ограничения, в Румъния от днес вече

...
След шест седмици на ограничения, в Румъния от днес вече
Коментари Харесай

Облекчават COVID мерките в Румъния

След шест седмици на ограничавания, в Румъния от през днешния ден към този момент няма вечерен час като противоепидемична мярка, оповестяват осведомителните организации. Отпада и задължението да се носи маска навън, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28900
Магазините и заведенията за хранене могат да работят до 22 часа, а не до 21, както беше до момента. В редица търговски обекти, измежду които моловете, към този момент може да се влиза и с негативен резултат от тест, а освен със документ за имунизиране и преболедуване на Covid-19.

Остава условието за маски в публичния превоз и на закрити обществени места, както и на открити с доста хора – да вземем за пример пазари. Страната заяви през вчерашния ден за 1421 новозаразени за денонощие и за 107 умряли, което е надалеч под стойности през октомври и ноември по време на най-смъртоносната вълна от пандемията.

Близо 39 на 100 от румънците са имунизирани, показва Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28900  Черен Covid връх в Германия Черен Covid връх в Германия  Генералният секретар на Организация на обединените нации се изолира като защитна мярка поради ковид Генералният секретар на Организация на обединените нации се изолира като защитна мярка поради ковид  Кипърските турци без бустерна доза ваксина губят зеления си документ Кипърските турци без бустерна доза ваксина губят зеления си сертификат
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР