След серия от пет поредни победи Барселона допусна тежка загуба

...
След серия от пет поредни победи Барселона допусна тежка загуба
Коментари Харесай

Шави: Гуардиола е най-добрият треньор в света, моята кариера едва сега започва

След серия от пет следващи победи Барселона позволи тежка загуба от Реал (Мадрид) и направи нулево тъждество с Жирона. Въпреки това каталунците имат преднина от 13 точки на върха. Наставникът Шави Ернандес разяснява обстановката преди утрешното посещение на Хетафе.

" Хетафе е нападателен тим и завоюва много точки като хазаин. Ще бъде комплициран мач. Следващата седмица множеството от контузените ще се завърнат. Някои можеше да са на линия и в този момент, само че предпочетохме да им дадем отмора още една седмица ", съобщи Шави.
 Огромно самопризнание за Христо Стоичков
Огромно самопризнание за Христо Стоичков

Камата е в челната тройка при най-значимите прехвърляния в историята на Барселона

" Щастлив съм. Говоря постоянно с президента, с Матеу и Жорди. Сега би трябвало да се концентрираме върху спечелването на Ла Лига, а по-късно ще приказваме за моя нов контракт ", добави той. Попитан дали Реал (Мадрид) към този момент е отписал шампионата, Шави отговори: " Не знам къде е тяхната централизация. Трябва да попитате тях. Това, което знам, е, че се борим със мощни противници в лицето на Реал и Атлетико ".

Специалистът записа с похвали Пеп Гуардиола: " Мисля, че Пеп е най-хубавият треньор в света. Той е специфичен треньор за мен, постоянно се пробва да трансформира нещата. За мен той е номер 1. Постоянно се учиш от него. Не желая да го съпоставям с мен, неговата кариера е невероятна, а аз в този момент стартирам ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР