След серия от жалби за вдигане на шум от непълнолетни

...
След серия от жалби за вдигане на шум от непълнолетни
Коментари Харесай

Община Пловдив взима мерки с шума в Капана

След серия от тъжби за повдигане на звук от малолетни нощно време в квартал " Капана ", от община Пловдив обмислят съществени ограничения против шумните младежи.
Жалби постъпват непрекъснато в общината, като недоволствата са както от живущи, по този начин и от притежатели на заведения главно към откритата сцена " Ядрото ", заяви кметът Иван Тотев.
Сред ограниченията, които се обмислят, са отнемането на разрешителни на денонощните магазини при положение, че се откри, че продават алкохол на малолетни, както и наемането на охранителна компания, която да следи за реда и спокойствието в " Капана ".
" Това състояние не може да продължава. Утре имаме среща в общината с кметът на " Централен " Георги Стаменов, заместник-кметът Златин Велев и общинска защита, с цел да вземем ограничения. Ако би трябвало ще вземем и удълженото работно време на магазините в региона, които продават алкохол. Хващаме малолетни с алкохол, а те скачат на нашите чиновници ", разгласи пред публицисти кметът.
Той добави, че се планува слагането на надписи „ Пиенето на бира след 22 часа е неразрешено “, както и друга информация от Наредбата за запазване на публичния ред на Пловдив, с цел да няма оправдания от нарушителите, че не познават наредбите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР