След сериозните мерки за ограничаване разпространението на коронавируса у нас,

...
След сериозните мерки за ограничаване разпространението на коронавируса у нас,
Коментари Харесай

Дори Топлофикация ограничи работа с клиенти заради опасност от зараза

След сериозните ограничения за ограничение разпространяването на ковид у нас, множеството държавни и публични институции започнаха ограничване работата си с клиенти. Същото вършат и сдружения, банкови клонове и други Затова и "Топлофикация - София " разгласи по-строг надзор.

"Уведомяваме ви, че във връзка със основаната конюнктура за нараснала заплаха от заразяване с вируси, управлението на "Топлофикация София " ЕАД разпорежда със заповед на изп. шеф Александър Александров въвеждането на по-строг режим при обслужването на клиенти. Молим потребителите да лимитират оптимално визитите си в потребителските центрове на сдружението, като ги съветваме да употребяват интензивно цифровите ни канали за връзка ([email protected]; [email protected]; www.facebook.com/www.toplo.bg) ", се споделя в известието на сдружението.

Ще употребяват деен въглен от костилки на кайсии в маските против ковид

На телефон 0700 11 111 пък всеки може да се свърже с чиновник на сдружението.

"За да бъде избегнато скупчване на повече хора в затворени пространства (клиентските центрове), ще бъде належащо клиентите да изчакат отвън постройката своя ред, за което авансово ги молим за извинения! На чиновниците, които са в непрекъснат и всекидневен контакт с клиенти са раздадени нужните защитни средства, като в същото време се прави периодическа стерилизация на местата за визити на жители ", се отбелязва още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР