След сериала Короната идва Максима: след поредицата, посветена на управлението

...
След сериала Короната идва Максима: след поредицата, посветена на управлението
Коментари Харесай

След „Короната“: Излиза сериал за живота на нидерландската кралица Максима

След сериала " Короната " идва " Максима ": след поредицата, отдадена на ръководството на кралица Елизабет Втора, излиза биографичен филм за друга коронована персона - брачната половинка на краля на Нидерландия Вилем-Александър, съобщи Агенция Франс Прес.

Първият епизод на продукцията, наречена " Максима " и с към този момент плануван втори сезон, ще бъде показан в събота, 20 април, в стрийминг платформата Videoland.
 
 Кралица Максима Guliver/Getty Images

В шест епизода първият сезон споделя житейската история на Максима Сорегиета , която е родена през 1971 година в Буенос Айрес, Аржентина, до годежа й с престолонаследника на Нидерландия, съгласно бестселъра на Марсия Лютен.

В филмовия откъс младата Максима, в чийто облик се превъплъщава аржентинската актриса Делфина Чавес , танцува на празненство под влюбения взор на Вилем-Александър, изигран от Мартин Лакмайер.


" В първия сезон виждаме по какъв начин младо аржентинско момиче се трансформира в уверена млада жена, която се влюбва бясно в нидерландски принц ", споделя Петер ван дер Ворст от РТЛ Нидерландия, притежател на платформата Videoland.
 
 Кралица Максима БГНЕС

" Но, несъмнено, историята продължава. Максима се омъжва, става майка и кралица . Толкова доста събития, които са се запечатали в груповата ни памет и които ще забележим още веднъж ", добавя той, представен в прессъобщение, изпратено до Агенция Франс Прес.

Максима и Вилем-Александър се срещат през 1999 година и се женят през 2002 година Двойката има три дъщери. Престолонаследничката Амалия е на 20 години.
 
 Кралица Максима БГНЕС
Във втория сезон " Максима открива, че да запазиш любовта на нидерландците не е толкоз елементарно, едвам я спечелиш ", споделя Рейчъл ван Бомел от продуцентската компания " Милстрийт филмс ", представена в същото известие за медиите.

Сериалът към този момент е продаден в няколко страни , в това число в Германия и Белгия, както и в Латинска Америка.

От продукцията оповестяват на Агенция Франс Прес, че са се свързали с пресслужбата на кралско семейство. Оттам са споделили, че знаят за сериала, само че кралският двор няма присъединяване.

Снимките на втория сезон ще стартират през октомври, отбелязва Агенция Франс Прес.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР