След сензационното второ място на Кристиян Костов на миналогодишната ,

...
След сензационното второ място на Кристиян Костов на миналогодишната ,
Коментари Харесай

Млади певици се хванаха за косите заради „Евровизия“ 2018! Ето кои са те:


След сензационното второ място на Кристиян Костов на миналогодишната, стартира трескавата подготовка за избора на българския представител за надпреварата в Португалия през 2018 година

В мрежата към този момент тече усилена акция в интерес на един съответен реализатор – поп дивата Дара. 19- годишната певица има съществени шансове да бъде определена, защото също е протеже на Саня Армутлиева, като Кристиян Костов.

Огнената варненка е измежду най- сполучливите реализатори от каталога на „ Вирджиния рекърдс “ и се радва на огромна почитател маса. Дара може да извършва много комплицирани хореографии и да прави шоу, което също е огромен плюс в нейна изгода.

Младата певица даже към този момент приготвя песента, с която ще се яви на състезанието. Но било съвсем несъмнено, че ще е тя. Още повече, че след миналогодишния триумф на Саня Армутлиева, каквото каже тя, това ще стане и който уточни – той ще отиде на „ Евровизия “.

Изборът на Дара обаче евентуално ще сътвори огромно напрежение с друга певица от компанията – Михаела Маринова. Тя също има доста почитатели, извършва комплицирани хореографии и несъмнено е най- положителната певица в каталога на Саня.

Но има кой съществено да оспори позициите на Армутлиева и протежетата. Гери- Никол още предходната година имаше огромно предпочитание да взе участие на „ Евровизия “. Но тогава тя разкри, че не съумяла поради връзките на продуценката, която тикала Кристиян Костов. Варненката има и средствата, и уменията да направи ужасно показване на песенния конкурс. Но към този момент не е несъмнено, че даже контактите на фамилията й ще съумеят да отстранят протежето на Саня Армутлиева.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР