След сензационния успех на песента “Unholy, първият #1 в Billboard

...
След сензационния успех на песента “Unholy, първият #1 в Billboard
Коментари Харесай

New Hit Alert: Сам Смит с най-горещото ново парче тази седмица

След сензационния триумф на песента “Unholy ”, първият #1 в Billboard Hot 100 на Sam Smith, изпълнителят изненада с ново пламенно парче, озаглавено “Gimme ”. Представен от BBC Radio 1 като “най-горещия нов запис ”, “Gimme ” е вторият трак от идния четвърти албум на Sam, Gloria, чиято премиера е на 27 януари.

За сингъла Sam си партнира с колумбийско-канадската R&B певица и създател на песни Jessie Reyez и ямайската реге звезда Koffee. Sam разказва “Gimme ” като хипнотизиращ сингъл с любовно обръщение, в който той, Jessie и Koffee описват за лудите си нощи в Ямайка.  

Виж още: „ Гей съм, какво толкоз? “: Ноа Шнап показа за половата си ориентировка в TikTok



С над 1 милиард стрийма по целия свят, номинираният за GRAMMY шлагер “Unholy ” остава на върха на международните ранглисти на Spotify и Apple Music повече от месец след премиерата си. Оглавявайки трендовете в обществените мрежи с песента, Sam е измежду единствено трима други реализатори, дебютирали на #1 в формалните музикални ранглисти на Англия през 2022 година

Мултиплатиненият притежател на награди Oscar, BRIT, Golden Globe и GRAMMY, Smith е измежду артистите с най-впечатляваща сбирка от триумфи. Предишните му албуми, In the Lonely Hour и The Thrill of It All, дебютират под номер 1 в Billboard 200 и класациите в Обединено кралство.

През 2022г. Sam изнесе два концерта в известната лондонска зала Royal Albert Hall и в допълнение към вълнуващото му ново творчество, разгласи датите на идното си турне във Англия и Европа, което започва на 12 април в Шефилд.

Изображение: MADISON PHIPPS/ANIMATO MUSIC/UMG

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР