След секс обикновено изпитваме бурни емоции от всякакъв тип… включително

...
След секс обикновено изпитваме бурни емоции от всякакъв тип… включително
Коментари Харесай

Защо жените плачат след секс?

След секс нормално изпитваме бурни страсти от всевъзможен тип… в това число и такива, които водят до сълзи.
Проучване откри, че плачът след секс изобщо не е толкоз рядко срещан. Всъщност от 32-46% от дамите го вършат. И в случай че вие сте една от тях, не би трябвало да се притеснявате.

Толкова постоянно срещано е, че учените даже са измислили име за това – посткоитална дисфория . Сред дамите процентът е по-висок, само че даже някои мъже го изпитват. И по-точно 41% от изследваните мъже признават, че им се е случвало.
От какво се получава?
В някои случаи е от благополучие – както при други доста приятни прекарвания, по този начин и в секса може страстите да станат толкоз мощни, че да се стигне до рев. В случаите, когато оргазмът е в действителност добър или сте го чакали дълго време, възприятието за наслаждение може да се ускори доста.

Понякога е в резултат от хормоните , които се отделят по време на секс. Затова и някои хора са по-предразположени към такава реакция по биологични аргументи.

Разбира се, може и да бъде в резултат от напълно по-неприятна причина като болката от секса. Понякога от неналичието на лубрикант или пострадване в региона може да изпитаме мощно неприятно чувство, което даже да докара до рев.

Притеснението също е допустима причина. Ако вършиме секс с нов сътрудник или пък не сте сигурни по какъв начин сте се справили, това може да докара до припадък на терзание и раздразнителност, който да ви накара да избухнете в сълзи.

Някои дами пък изпитват възприятие за позор и виновност след секса. Макар и да нямате действителна причина за това, допустимо е по-късно да ви обземат такива страсти.

Дори не е нужно да е обвързано със секса – в някои случаи мощните страсти след оргазъм могат да отключат усеща, с които в този миг се борите и това да ви разплаче.
Какво да вършиме, когато се случи?
Независимо дали вие сте плакали, или пък сътрудникът ви, единственият метод да се справите с вероятното стеснение от случката е да разговаряте. Не всякога ще можете да измененията резултата, само че можете да уверите половинката си, че виновността не е в него, както и да подобрите секс прекарването си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР