След седмици на спекулации, Ким Чен Ун най-накрая се появи

...
След седмици на спекулации, Ким Чен Ун най-накрая се появи
Коментари Харесай

Ким Чен Ун е използвал свой двойник?

 След седмици на спекулации, Ким Чен Ун най-сетне се появи на обществено място. Севернокорейските медии разпространиха фотоси на Върховния си водач, който откриваше фабрика и изглеждаше в съвършено здраве. Но след слуховете, че Ким е умрял или е в тежко положение, някои хора се усъмниха, че мъжът от фотосите в действителност не е водачът на Северна Корея, а негов двойник.

Това не би било изненадващо. Ким нееднократно е употребявал двойници за обществени изяви, като през 2017 година камерите даже го улавят по какъв начин приказва... самичък със себе си. Лидерът на Северна Корея няма да е и единственият деспот, който би прибегнал към тази техника - Адолф Хитлер и Садам Хюсеин също са имали по няколко двойника, които да ги заместват пред очите на публиката.

Наблюдателни консуматори в Twitter, измежду които някогашната депутатка от английския парламент Луиз Менш, както и деятелят за човешки права Дженифър Дзенг, видяха, че косата, зъбите и ушите на Ким наподобяват много по-различно от преди. Лицето на Върховния водач на Северна Корея също се е закръглило една концепция повече, носът му е по-голям и има много повече бръчки към очите, когато се усмихне.

Потребителите считат, че Ким Чен Ун в действителност е умрял, а Северна Корея се опасява да си признае. Но това е единствено в областта на теориите на конспирацията. Предвид световната пандемия от COVID-19, Ким може би е желал да покаже на света, че е жив, само че се опасява да не се болести с рисковия вирус.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР