След седмици на бурно дебатиране и издаден Акт 10 за

...
След седмици на бурно дебатиране и издаден Акт 10 за
Коментари Харесай

ОБЗОР: Възстановяват движението на Водната палата, арестуваха пловдивска бизнесдама

След седмици на бурно дебатиране и публикуван Акт 10 за краткотрайно преустановяване на строителните действия по пробива на Водната палата - през днешния ден стана ясно, че к ръговото придвижване ще бъде отворено във всички направления. Това ще се случи в понеделник. Движението ще бъде лимитирано за пешеходци там, където е работено, ще се махнат огражденията и ще бъде въведена нова организация на придвижването.
Прочетете още

Директор и родители влязоха в спор за храната в пловдивско учебно заведение. Принита бе подозрения у родителите по отношение на метода, по който директорката на школото е сключила контракт с частна компания. Вижте какво описаха страните по проблема:

Пловдивска бизнесдама, която държи склад с над 6000 подправени маркови артикули, е била задържана при акция на Икономическа полиция.

Един драматичен случай в Пловдив стана причина в обществените мрежи да се излеят десетки злостни и безусловно неоснователни клюки против медията ни. 

Едно от най-големите сметища, които горят през ден и обгазяват  Пловдив, ще  бъде взето от частник, който може да го направи паркинг или  автосалон.  Община Пловдив пусна процедурата за търг за парцела от 2,8 дка на ул. „ Напредък ”, който е против паркинга на КАТ.

Община Калояново ще бъде „ кръстникът “ на дребния Буда от Иван Вазово.  Детето, родено в домашни условия от неговата майка, няма акт за раждане и не има обединен цивилен номер.

Истински връх на забързваща се инфлация при цените на производител се записва последните два месеца. Само през август и септември общият показател се е нараснал с цели 15,5%.

Отново бяха видяни безотговорни родители водачи. На натоварения бул. „ Дунав “ малко дете на не повече от четири години се вози в скута на водач, ръководещ бляскав автомобил с марка „ Ауди ”.

Локомотив направи 0:0 при гостуването си на Пирин в дуел от 16-ия кръг в елита. Мачът беше дебютен за новия треньор на Пирин Христо Янев.

Пловдивчанка осъди Община Пловдив за близо 5000 лв. откакто се спъна и падна на тротоара.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР