След създаването на ВЛ има изобилие от нападатели, които са

...
След създаването на ВЛ има изобилие от нападатели, които са
Коментари Харесай

Лигата на джентълмените: Нападатели с 4 гола в един мач

След основаването на ВЛ има обилие от нападатели, които са вкарали хетрик, като някои от най-великите са взимали топката към домовете си. Но единствено 28 са завършвали с 4 попадения на името си. Сега ще се обърнем към най-хубавите представяния на играчи, осъществили 4 гола в един мач

След основаването на ВЛ са вкарани 34- хеттрика, като някои от най-великите нападатели са взимали топката към домовете си. Но единствено 28 са завършвали с 4 попадения на името си. Сега ще се обърнем към най-хубавите представяния на играчи, осъществили 4 гола в един мач.

На Един Джеко му бе належащо повече време, с цел да откри формата си с екипа на манчестър сити, само че против тотнъм той показва хищническия си инстинкт през вратата на съперника. Той вкара съвършения хетткирк на 55, преди да се причисли към елитния клуб от играчи с 4 гола по-късно магическо осъществяване.

По време на своите 3 и половина години в ливърпул, Луис Суарес се потвърди като един от най-вълнуващите нападатели в света. Но нямаше различен тим, който да почувства повече неговата мощност от норич сити. Уругваецът се разписа в 12 пъти в 6-те си срещи с канарчетата, като 4 от тези попадения пристигнаха при триумфа с 5:1 на Анфилд през 2013 година.

Друг гений направи името си в мърсисайд – Ромелу Лукаку осъществя 68 гола за четирите си сезона в Евертън. Белгийският нападател вкара 25 пъти през сезон 2016-2017, като осъществя 4 гола против Борнемут на Гудисън Парк при триумфа с 6:3 на карамелите.

И това не се случи единствено поради късното изригване на Хари Кейн. Може би поради опцията да завоюва тази премия, Кейн направи майсотрско показване против Лестър сити, като той също се причисли към елитния клуб с футболисти с 4 гола в един мач.

Лестър сити още веднъж бе пострадал, този път от Серхио Агуеро, който за трети път във ВЛ вкара 4 гола в един мач за Манчестър сити. След три завършека от близка отдалеченост, трябваше да пристигна и нещо особено.

Сити бе главен кандидат за купата в оня сезон, само че Мохамед Салах от ливърпул завоюва Златната обувка на ВЛ с невероятните 32 гола в дебютния си сезон на Анфилд. Египетският нападател бе сложен за запазване от Уотфорд при успеха с 5:0.

Колекцията няма да бъде приключена без наличието в нея на Хюн Мин Сон, който се причисли към този извънреден клуб през септември 2020. Южнокореецът се разписа 4 пъти в един мач, а също така и добави асистенция за Хари Кейн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР