След само няколко часа Националната Баскетболна Асоциация може да се

...
След само няколко часа Националната Баскетболна Асоциация може да се
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Лейкърс излизат за титлата, Хийт - за спасението

След единствено няколко часа Националната Баскетболна Асоциация може да се снабди със своя нов първенец. Фаворитът от Западната конференция Лос Анджелис Лейкърс е на единствено една победа разлика от това да прибави трофей №17 в клубната витрина и да постави завършек на един дълъг, нехарактерен и чудноват баскетболен сезон, повлиян от пандемията от COVID-19. " Езерняците " се изправят против Маями Хийт в петия мач от финалната серия на Лигата, който може да се окаже финален, в случай че ЛеБрон Джеймс и компания доближат до триумфа. Маями, от своя страна, би трябвало да постави големи старания и да завоюва тази и идващите две срещи, с цел да победи с купата за четвърти път в историята си. Двубоят стартира от 4:00 часа българско време.

The Larry O is in the building
— ESPN (@espn) Лейкърс ще излязат на паркета със специфичните " Мамба " екипи в чест на починалата легенда на отбора Коби Брайънт. Калифорнийци към момента не са усещали усета на загубата в плейофите с " черно-златистите " си униформи - 4 победи от 4 мача. Лидерът ЛеБрон Джеймс пък е с актив от 38 победи и 10 загуби в мачове, от които зависи продължаването (или в тази ситуация печеленето на титла) на тима му в плейофите.

BREAKING: the Lakers will now rock their Black Mamba uniforms instead of the scheduled purple jerseys for Game 5.
— LakeShowYo (@LakeShowYo) " Горещите " ще би трябвало да се оправят без главния си състезател Горан Драгич в четвърти следващ мач. Старши треньорът на Хийт Ерик Сполстра отхвърли да разяснява положението на контузения си гард преди началото на срещата, само че Шамс Чарания от The Athletic заяви, че словенският деец към момента не е подготвен да се появи в игра.

Мач №5 сред Лос Анджелис Лейкърс и Маями Хийт може да гледате ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР