След само две издания - на 18 и 25 януари,

...
След само две издания - на 18 и 25 януари,
Коментари Харесай

След 2 издания Дони обяви, че спира шоуто му по БНТ

След единствено две издания - на 18 и 25 януари, шоуто " Събота вечер с Дони " по Българска национална телевизия, може и да спре. Това излиза от обява на водещия Добрин Векилов, обществено прочут като Дони.

По-рано през днешния ден той написа, че е предложил на Българска национална телевизия да спре шоуто в този му тип. " Използвам случая да се извиня на засегнатите, а точно правозащитни организации, обвиняващи ме в хомофобия. Имам доста другари с такава ориентировка, които не се наскърбиха и даже се забавляваха с тези смешки, само че щом съм засегнал организации, представляващи другите, най-малкото, което мога да направя, е да поема отговорност, като спра предаването в този вид и поднеса най-искрените си извинения ", написа той.

" Предаването ще може да се гледа от цялото семейство – и от тези, които обичат музиката на Дони, и от техните деца или родители, които познават неговите посетители – артисти, музиканти и спортисти ", разгласи Българска национална телевизия, когато анонсира предаването.

 След 2 издания Дони разгласи, че стопира шоуто му по Българска национална телевизия

Днес Дони показва, че защото е спечелил конкурс и е задължен да предложи нова идея, евентуално това ще е напълно музикално предаване.

Тази обява бе забележима в профила на Дони за няколко часа, след което статусът ѝ бе изменен и тя се вижда единствено от неговите другари.

Засега няма коментар от страна на Българска национална телевизия, а предаването към момента попада за идната събота.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР