След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Това

...
След ротацията в правителството трябва да има политически фигури. Това
Коментари Харесай

СДС иска министерски пост след ротацията

След ротацията в държавното управление би трябвало да има политически фигури. Това е безапелационната позиция на, съобщи на конференция в Русе основният секретар на партията Илия Лазаров. 

По думите му " политическите лица носят политическа отговорност и организират политика, а освен менажиране ". 

Лазаров коментира, че в случай че останалите политически обединения в ръководството стигнат до този извод, е заинтригувана и ще упорства да има собствен министър. 

По отношение на идните избори за Европейски парламент основният секретар на сподели, че партията би трябвало да има представител. По думите му това ще бъде част от диалозите с сътрудниците им от в обединението.  

Лазаров каза още, че изрично поддържа кандидатурата на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, за парламентарен арбитър. 

" Ние сме уверени в нейните качества и твърдо стоим зад нейната кандидатура. Тя е човек, който чете и се учи и ползва това, което знае. Ще подкрепим и кандидатурата на " - " за парламентарен арбитър ", сподели още той, предава Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР