След решението на Националния съвет на БСП за провеждане на

...
След решението на Националния съвет на БСП за провеждане на
Коментари Харесай

БСП: Отчетно-изборната кампания в БСП-София започна по график

След решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия за осъществяване на отчетно-изборна акция в градската организация в София, тя стартира по график. Работна група от 120 индивида е натоварена с нейната организация във всички 24 региона в София. В групата са включени партийни членове от регионите, на младежкото обединяване, на дамите социалистки и ветераните. Участват и трима някогашни градски ръководители.

В акцията всеки социалист може да предлага и гласоподава зa ново управление на ОПО, делегати на районната и градска конференция, за ръководител и членове на Районните и Градския съвет, и на Районните и Градската контролна комисия. На идните съвещания ще бъдат обсъждани и материали за Европейските избори, признати от Народно събрание на Българска социалистическа партия.

До цялостен цикъл доклади и избори се стигна откакто общинските съветници на Българска социалистическа партия не извършиха решение на Националния съвет на партията. Те поддържаха претендент за ръководител на СОС от ППДБ, без да са нужни техните гласове за пускане работата на СОС. Разпределиха си комисии с ГЕРБ, като избраха за ръководител на комисията за противопоставяне на корупцията представител на ГЕРБ. С това, вместо смяна на досегашния модел на ръководство в София, те го връщат и утвърждават.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР