След развода си от Макензи Скот, с която беше женен

...
След развода си от Макензи Скот, с която беше женен
Коментари Харесай

Джеф Безос се отдаде на секси забавления с годеницата си

След развода си от Макензи Скот, с която беше женен 25 години, Джеф Безос не крие щастието в персоналния си живот. От 2019 година, преди раздялата с Макензи, той е в интимна връзка с телевизионната водеща Лорън Санчес.

На 22 май тази година, 59-годишният създател на Amazon и 53-годишната Санчес оповестиха, че са се сгодили. В момента те се любуват на отмора в Южна Европа, която наподобява повече като меден месец. Снимки от папараците демонстрират по какъв начин влюбената двойка се забавлява и прекарва щастливо времето дружно.

Джеф и Лорън пътуват с първокласната му яхта, наречена " Koru ", която коства към 500 милиона $ съгласно специалистите. Воаяжът им мина през Франция, Испания, а сега се намират около крайбрежията на Южна Италия.

През вечерта на 13-ти юни, те се разходиха из Портофино в спортни екипи.

През последните дни влюбената двойка беше снимана на палубата на суперлуксозната си яхтата, като Безос правеше фотоси на своята избраница, която бе предизвикателно облечена в изрязан бански, съгласно информацията от People. Все още не се знае по кое време и къде ще се състои сватбата им, само че папараците се интересуват и ги дебнат.

Джеф Безос е роден в Албакърки през 1964-та година. През 1994-та той основава интернет колоса Амазон. Сайтът на платформата започва публично през юли идната година. В момента той е един от най-богатите хора на планетата.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Джеф Безос Портофино пътуване меден месец милиардер годеницата Макензи Скот Лорън Санчес тв водеща People Koru Amazon Амазон яхта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР