След разразлия се скандал с депутатката Анелия Велева, последва и

...
След разразлия се скандал с депутатката Анелия Велева, последва и
Коментари Харесай

ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ ВЗЕХА ДА ЛЪСВАТ ЕДИН ПО ЕДИН! Позьорът Валери действа по стария гербаджийски метод за каналджийката си Анелия: Гръмне ли бушонът - повече не ни трябват!

След разразлия се скандал с депутатката Анелия Велева, последва и раследване по случая.

От Оперативна програма оповестиха, че в случай че Велева в действителност е забъркана в трафик на мигранти, то тя ще бъде отстранена от НФСБ. Прокуратурата е внесла мярка по съответното искане.

Ето и коментар на юрист Павлета Давидова по случая.

Пустите мигранти разкриха същинските лица на доста хора. Нелегалните чужденци разрушиха псевдогостоприемността на доста нашенци, демонстрираха и страховете на все по-измъчения и подценяван българин. Потокът на чужденци през България обаче май дръпна напълно завесата. Покрай каналите за трафик на бежанци лъснаха пъклен доста лакомия и позьорщина. Нагледахме се на псевдогерои като Перата и Динко от Ямбол. Чухме за подвизите на биячи, които преджобват нелгалните чужденци, преди вероятно да ги предадат на управляващите. А не са малко и тези, които си докарват положителни пари, организирайки превоза и прекосяването през граница на мигрантите…

На този декор „ Обединените патриоти “ и партиите в обединението превзет размахваха национализма си и се заканваха да бранят българщината от напора на чужденци. До такава степен громяха трафика на псевдобежанци, че навлязоха в полето на антихуманни и съвсем нацистки изявления и държание. Изведнъж обаче се оказа, че районен координатор на НФСБ – тези горди патриоти и борци против непознатите офанзиви, организира… трафик на мигранти. Затваряме цикъла „ оградата-хотела-Констинброд-Калотина “, пошегуваха се някои, припомняйки, че вицепремиерът Валери Симеонов развива туризъм по южната граница.

Дамата от НФСБ е била претендент за народен представител, че и за кмет на Костинброд. Любопитно е, в случай че беше определена, какво щеше да прави – да брани „ обичайните фамилни ценнности “ или да координира превоза на „ обичайните си бизнес сътрудници “ през браздата към Сърбия?

От НФСБ се ослушват и чакат да видят дали на фрагмента им ще му се размине, или ще се отхвърлят от съпартийката си по остарелия гербаджийски способ – гръмне ли бушонът, повече не ни би трябвало. Лъжепатриотите взеха да лъсват един по един. Да се смее човек, в случай че не беше тъжно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР