След разпродадения концерт на Лили Иванова в Ловеч за рекордните

...
След разпродадения концерт на Лили Иванова в Ловеч за рекордните
Коментари Харесай

С още три разпродадени концерта: Турне 2022 на Лили Иванова е на първо място по продажби в България

След разпродадения концерт на Лили Иванова в Ловеч за рекордните 24 часа, и билетите за изявите на певицата в Кубрат, Разград и Търговище също са изчерпани.

Поради огромния интерес Лили разгласи, че ще зарадва и почитателите си в Кърджали на 11 октомври. Допълнителният концерт към този момент е в продажба.

Местата за Турне 2022 на попримата се купуват като топъл самун. Това отреди на изпълнителката заслуженото първо място по продажби на билети в България. Легендарната певица оглави Топ 10 в системата на Eventim и съумя да надмине международни звезди като Андре Рийо, Дейвид Гарет, Грегъри Портър, група Godsmack и други.

Единственото друго българско име в подредбата е това на виртуозния цигулар Васко Василев, който се подрежда на девето място с трите си летни концерта.

„ Уважаема аудитория, благодаря! “, написа в формалния си профил в обществените мрежи Лили във връзка огромното достижение.

Със 27 концерта в страната стартира националното турне на Лили Иванова и нейния бенд точно от родния й Кубрат, където тя ще застане пред публиката на 14 април. На идващия ден Лили ще зарадва почитателите си в Разград. На 26 април примата ще пее в Търговище. След това турнето ще мине както през познати концертни зали и градове, само че и през места, в които ще най-голямото българската поп музика гостува за първи път от десетилетия. Кулминацията е театър в „ Арена Армеец “ на 4 декември.

Билети от концертите на Лили може да закупите тук: https://www.eventim.bg/bg/artist/lili-ivanova-2/profile.html?fbclid=IwAR3VzOsV590hIlenWknGLoBZy7EVL9B5-SNjHDe5dYtrSgoODqtrX6PE1hc
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР