След разпадането на брака между Ким Кардашиян и Кание Уест

...
След разпадането на брака между Ким Кардашиян и Кание Уест
Коментари Харесай

Униженията, на които Кание Уест е подлагал съпругата си

След разпадането на брака сред Ким Кардашиян и Кание Уест на бял свят се появиха много обстоятелства за метода, по който рапърът се е отнасял със брачната половинка си. Най-общо държанието му може да бъде разказано като контролиращо.

Оказва се, че признанията на Ким, че е трябвало да се преценява какво облича и с кого приказва, до момента в който е била госпожа Уест, не са послужили за предизвестие на идващите дами в живота на Кание.

Настоящата му брачна половинка Бианка Ченсори, за която 46-годишният рапър се ожени в края на 2022 година, евентуално също обмисля бракоразвод. А аргументите са съвсем същите, както на Кардашиян - 28-годишната австралийска архитекта е принудена да съблюдава строги " правила ", наложени от брачна половинка й.

Така да вземем за пример Бианка би трябвало да носи само облеклата, които Уест избере за нея. Също по този начин тя би трябвало да се храни единствено с утвърдени от него храни, да тренира във фитнеса въпреки самият той да не го прави, както и да приказва, единствено когато той й разреши, пишат Daily Mail.

Изданието написа още, че фамилията на Ченсори, както и околните й другари, не утвърждават връзката й с Кание през цялото време и са сигурни, че да се омъжи за него е неверно решение. " Тя към този момент няма лично мнение и му се подчинява за всичко ", твърди неназован източник.

От октомври тази година обаче Бианка Ченсори и Кание Уест са разграничени, като живеят на напълно разнообразни места, написа The U.S. Sun. Дали това е крачка към следващ бракоразвод за рапъра и възвръщане на свободата на архитектката следва да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР