След разгорещения сезон на Овена, астро страстите най-накрая изстиват. Вече

...
След разгорещения сезон на Овена, астро страстите най-накрая изстиват. Вече
Коментари Харесай

Меркурий в Телец ще ви помогне да подредите приоритетите си

След разгорещения сезон на Овена, астро пристрастеностите най-сетне изстиват. Вече сме в сезона на Телеца, който ни оказва помощ да успокоим мозъка си , откакто Меркурий – планетата на общуването, излетя от горещия Овен и навлезе в спокойния и организиранТелец. Меркурий ще остане в Телец от 28 април до 12 май.

Меркурий е най-смелата планета в небето – ръководи връзката, ученето и вашата интелектуална страна , тъй че методът, по който мислите и говорите с другите, се въздейства от това в кой знак се намира той сега. Когато Меркурий беше в огнения Овен, вие бяхте смели, изобретателни и стимулирани и се опитвахте да успехите в малко (или много) разногласия, когато нещата не се случваха по вашия метод.

Сега, когато Меркурий е в земния Телец, можете да се отдръпнете от всички нови неща, които сте почнали, само че от които към този момент не се интересувате, и да извършите нещо свястно с ярките си и забавни хрумвания .

Това може да бъде изключително рентабилен пренос, защото земните знаци като Телец са склонни да разчитат доста на бизнеса. Вече можете да се отдадете на всяка нова работа или огромен план, които сте почнали, до момента в който Меркурий беше в Овен, и да фокусирате вниманието си върху това да ги завършите. Телецът е един от най-продуктивните знаци , тъй че без значение дали се пробвате да завършите презентация за работа, да извършите план за учебно заведение или просто да постигнете прогрес в заниманието си, това астрологично време е повече от идеално да завършите нещата и по-важното – да ги извършите добре.

Ето и какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец:
Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец
 магическа топка Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР