След раздялата си с Марк Славов и останала сама с

...
След раздялата си с Марк Славов и останала сама с
Коментари Харесай

Може ли да я познаете - беше тийн звезда, а днес е като Годзила

След раздялата си с Марк Славов и останала сама с бебе на ръце, щерката на Орхан Мурад разгласи, че подхваща съществени промени в живота си

Наскоро Сузанита се махна от родния си Пловдив и се реалокира в столицата, с цел да търси благополучие и реализация. След раздялата си с Марк Славов и останала сама с бебе на ръце, щерката на Орхан Мурад разгласи, че подхваща съществени промени в живота си.

Кой да допусна обаче, че най-кардинални и незабавни ще се наложат тези с... лицето й?! Певицата се пусна в нета преди часове с визия, която потресе почитателите й. Косата й, която към днешна дата към този момент е руса, даже не направи толкоз мощно усещане на хората, ужасени от физиономията й.Знаем, че щерката на Орхан от дребна си налива джуките с хиалурон и прави какви ли не корекции по кожата си, само че това, което виждаме в този момент, е прекомерно. Върхът на всичко безумно, което е показвала. Някои от почитателите й бяха директни до такава степен, че я съпоставиха с Годзила.

" Ти огледало нямаш ли бе, моме?! Не се ли видиш, че приличаш на Годзила към този момент?! Ако снимат нов филм по тематиката, никак не им би трябвало да майсторят облика на чудовището, напряко ще те наемат. Леш, бате! На крокодил се докарала, че и пари дала за това - отврат ", разясняват действително потресени хората. А други подминават тематиката за безумната й визия и й питат по кое време и по какъв начин съумява да отдели време за сина си, който е още кърмаче и наясно ли е, че когато имаш дете, джуките и балконите ти би следвало да останат на назад във времето. Предполага се, че към този момент Сузанита разчита на помощта на Шенай Кузева, която обаче скоро ще се реалокира с новия си мъж в Лондон.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР