След раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова са буквално

...
След раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова са буквално
Коментари Харесай

Разкрит! Ето с кого и какво прави Димитър Рачков след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

След раздялата си Димитър Рачков и Мария Игнатова са безусловно на галактика разстояние един от различен. От досегашната колоритна двойка и в живота, и на дребния екран, май не е останало нищо, с изключение на прекрасен спомен.

Още от Любопитно

И до момента в който Мария Игнатова в началото опита да прикрие обстоятелството, че е в тежка меланхолия и поради разтърсванията в персоналния си живот, и поради рухването на „ Господари на ефира “ и неналичието на приходи, то след това това стана кристално ясно.

Наскоро атрактивната русокоска даже изненада с нов план, за който персонално й е подал ръка не какъв да е, а Влади Ампов-Графа. Оказва се, че Мария има непредвиден гений в писането на музика.

Вече е реалност и дебютната й ария, изпълнявана трогателно от вярната й другарка Алекс Раева. Именно в нея Игнатова демонстрира и пресъздава ловко всичко, през което е минала през последните месеци – сълзи, яд, алкохол, само че най-после я виждаме отново усмихната и подготвена да завладява света.

За разлика от нея Димитър Рачков досега въобще не е дал мотив да се мисли, че изживява тежко раздялата, както и рухването от ефир на „ Господарите “. А сме сигурни, че е въпреки всичко е по този начин.
 Разкрит! Ето с кого и какво прави Димитър Рачков след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКА)

Тези дни Маги Халваджиян издаде със фотография в обществените мрежи по какъв начин си прекарва вечерите Димитър Рачков – по мъжки и по гръцки.

Актьорът и тв водещ е в компанията на продуцента и брат му Джуди Халваджиян и от фотоса излиза наяве, че тримата са в прелестно лятно въодушевление.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР